TL-D Blacklight Blue

De Philips TL-D Blacklight Blue is een lagedrukkwikdamp fluorescentie lamp. Het heeft een binnenballon dat bedekt is met een fluorescentiepoeder dat UV-straling produceert voor het opwekken van de luminescentie. De TL-D is ontwikkeld voor speciale toepassingen, zoals geld detectie en bij forensisch onderzoek. Door de verrassende effecten komt u deze buis ook regelmatig tegen in nachtclubs, disco's en theaters en reclameverlichting. De TL-D wordt ook gebruikt voor detectie en analyse in de textiel- en chemische industrie, het bankwezen en forensische wetenschappen.

Kenmerken TL-D Blacklight Blue

De Philips TL-D Blacklight Blue wordt geleverd met lengtes van 150mm. tot 1200mm. en met vermogens van 4W, 6W, 8W, 18W en 36W. De TL-D is dimbaar. De buis is uitgevoerd met G5 lampvoet (tot en met 300mm.) en G13 lampvoet (tot en met 1200mm). De levensduur van deze TL-D is 8.000 tot 13.000 branduren, afhankelijk van de uitvoering.

De prijzen in deze rubriek zijn uw netto prijzen. Eventueel gemaakte kortingsafspraken middels inkooporganisaties hebben geen betrekking op deze rubriek.