MASTER TL-D ECO

De Philips MASTER TL-D Eco levert dezelfde lichtopbrengst als een MASTER TL-D Super 80, waarbij hij minder energie verbruikt dankzij het gebruik van specifieke fosforen en een speciale gasvulling. De MASTER TL-D Eco lamp is de enige T8-fluorescentielamp die meer dan 10% energie bespaart in bestaande armaturen met een conventioneel elektromagnetische VSA. Uiteraard rekenen wij de besparing in uw situatie graag samen met u uit. Toepassingen van deze TL-lamp zijn in eerste instantie scholen, kantoren, overheidsgebouwen en ziekenhuizen. Maar u kunt ook denken aan de detailhandel, industrie en supermarkten.

Kenmerken Philips Master TL-D ECO

De Philips MASTER TL-D Eco is leverbaar in 16, 32 en 51 Watt. met respectievelijk een buislengte van 590mm., 1200mm. en 1500mm. De TL-D buizen hebben diverse lichtopbrengsten, van 1225 tot 4800 lumen. U heeft de keuze uit de lampkleuren 830 (warm wit), 840 (fris wit) en 865 (daglicht). De levensduur van de TL-buis is 12.000 branduren met een conventioneel VSA en 17.000 branduren met een HF elektronisch VSA. De MASTER TL-D Eco heeft een lampvoet G13 en is dimbaar.

De prijzen in deze rubriek zijn uw netto prijzen. Eventueel gemaakte kortingsafspraken middels inkooporganisaties hebben geen betrekking op deze rubriek.