Philips CorePro LEDtube Universal T8

De Philips MASTER LEDtubes InstantFit T8 integreren een LED-lichtbron in de vorm van een traditionele lineaire fluorescentielamp die geschikt is voor hoog-frequente voorschakelapparatuur. Het unieke ontwerp creëert een perfect uniforme visuele verschijning die niet onderscheiden kan worden van een traditionele fluorescentielamp. De LEDtubes zijn de ideale oplossing wanneer u hogere verlichtingseisen stelt en u een lange levensduur van de lampen wilt. De lampen bieden grote energiebesparingen en verlagen de totale eigendomskosten. De effectieve lichtopbrengst is afhankelijk van het gehele lichtsysteem en o.a. de gebruikte armaturen.

De MASTER LEDtubes InstantFit bieden de snelste en eenvoudigste manier om bestaande armaturen op te waarderen naar LED-technologie. Het zijn veilige producten met een eenvoudig installatieproces.

Kenmerken Philips CorePro LEDtube Universal T8

De Philips CorePro LEDtubes Universal T8 hebben een vermogen van 18 of 23 watt en leveren een lichtsterkte van 1850, 2000, 2500 of 2700 lumen. U heeft de keuze uit de lichtkleuren warm wit (830), fris wit (840) en daglicht (865).

Productinformatie Philips MasterConnect LEDtube EM/Mains T8