Master TL-D Xtreme

De Philips Master TL-D Xtreme biedt een oplossing waar een extreem lange levensduur van TL buizen vereist is. Deze TL-D Xtreme heeft een gemiddelde levensduur van 79.000 uur. Dit resulteert in extra lage lampkosten gedurende de levensduur. De TL-D buis is ideaal toepasbaar op plaatsen waar u moeilijk bij komt of waar een productieproces stil gelegd moet worden om lampen te vervangen, maar ook op plekken waar de TL-buizen 24 uur per dag branden (tunnels, booreilanden en productielijnen). De Master TL-D Xtreme is geschikt voor toepassingen waar de onderhoudskosten en storingskosten hoog zijn (hoge plafonds, moeilijk bereikbaar, onderbreking van productieprocessen, sluiting van tunnels etc.). De TL-lamp is ook uitstekend te gebruiken waar lampuitval om veiligheidsredenen niet aanvaardbaar is (bijvoorbeeld in tunnels en in voedings- en petrochemische industrieën).

Kenmerken Philips Master TL-D Xtreme

De Philips Master TL-D Xtreme is leverbaar met een vermogen van 18, 36 en 58 Watt. met respectievelijk een lichtopbrengst van 1350, 3250 en 5150 lumen. De Philips TL-D Xtreme heeft een kleurtemperatuur van 3000K (warm wit), 4000K (fris wit) of 6500K (daglicht). De TL-buis kan werken op bestaande VSA´s of speciale HF Xtreme-VSA's. De TL-D Xtreme lamp heeft een lampvoet G13 en is dimbaar.

De prijzen in deze rubriek zijn uw netto prijzen. Eventueel gemaakte kortingsafspraken middels inkooporganisaties hebben geen betrekking op deze rubriek.