Philips PL-T 4P

De Philips MASTER PL-T 4P lampen zijn energiezuinige compact fluorescentie lampen. Door de lange levensduur van de PL-T 4 Pin lampen in combinatie met een relatief laag vermogen en hoge lumenoutput, zijn deze lampen geschikt voor diverse doeleinden. U kunt hierbij denken aan algemene verlichting in kantoren en winkels.

Kenmerken Philips Master PL-T 4P

De Philips PL-T 4P lamp is verkrijgbaar in 13W, 18W, 26W, 32W, 42W en 57W, tevens heeft u de keuze uit de volgende kleurtemperaturen: 2700K (extra warm wit), 3000K (warm wit) en 4000K (fris wit). Bovendien zijn de PL-T 4P compact fluorescentie lampen dimbaar. De PL-T 4P is alleen te vervangen door PL-T 4P lichtbron met hetzelfde wattage. De PL-T lichtbronnen kunt u uitsluitend gebruiken in combinatie met een elektronisch voorschakelapparaat. Heeft uw PL-T lamp 2 koperen pinnetjes aan de onderzijde? Kies dan voor de Philips PL-T 2P. De levensduur van deze compact fluorescentie lamp is ongeveer 13.000 branduren.

De prijzen in deze rubriek zijn uw netto prijzen. Eventueel gemaakte kortingsafspraken middels inkooporganisaties hebben geen betrekking op deze rubriek.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 15

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 15

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren