Smart LED Verlichting

Samen met de ontwikkeling van LED verlichting is de ontwikkeling van verlichting in het algemeen ook snel gegaan met nieuwe technieken zoals "Smart verlichting". Maar wat is smart verlichting nu precies? Wij maken onderscheid in twee soorten smart verlichting, namelijk; "smart verlichting op basis van sensor(en)" en "smart verlichting op basis van Bluetooth/apps".

Smart verlichting op basis van sensor(en)

Smart verlichting op basis van sensoren zien we eigenlijk alleen maar terug in de professionele verlichtingsbranche bij bedrijven en instanties. Het gaat hierbij om verlichting welke zich d.m.v. sensoren aanpast aan het omgevingslicht. Ter voorbeeld; denk hierbij aan een schoolgebouw met LED panelen, waarbij de sensoren bepalen hoeveel licht er van buitenaf (ramen) aanwezig is en aan de hand daarvan de lichtsterkte van de LED Panelen bepalen. Veelal werkt deze techniek in combinatie met handmatige dim-mogelijkheden en/of met sensoren die ook beweging detecteren.

Smart verlichting op basis van Bluetooth/Apps

Smart verlichting op basis van Bluetooth/apps zien we zowel in de particuliere verlichtingsbranche, als in de professionele verlichtingsbranche steeds sneller opkomen. Met name bekende merken als Philips en Osram focussen zich hiermee op de particuliere branche, echter zien we ook steeds vaker betaalbare alternatieve op de markt komen van andere merken met dezelfde kwaliteit. Daarnaast zien we ook dat verlichtingsproducenten steeds meer armaturen ontwikkelen met deze vorm van smart LED verlichting. Deze verlichting werkt veelal met een App of met een afstandsbediening.

Bij ons vindt u in deze rubriek voornamelijk "Smart verlichting op basis van Bluetooth/Apps". Dit zijn zowel volledige armaturen, als losse lichtbronnen. Daarnaast kunt u ook direct de afstandsbediening mee bestellen, welke bij bepaalde armaturen van toepassing zijn.
Heeft u vragen over deze LED Smart verlichting, over smart verlichting LED in het algemeen of over de mogelijkheden van Smart LED verlichting voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren