Ons bedrijf

Over AKA Light

AKA Light B.V. is een groothandel in verlichting en verlichtingstechniek. Wij bieden verlichtingsoplossingen aan het bedrijfsleven en leveren voor namelijk aan installateurs, interieurbouwers en wederverkopers. Onze naam is inmiddels in heel Nederland een begrip en daarnaast doen wij steeds meer zaken in België en Duitsland. Maar waarom AKA Light, wie zijn wij nu precies en wat doen wij precies?

Waarom AKA Light?

  • Wij geven advies op locatie
  • Wij zijn voorraadhoudend
  • Bijna altijd de goedkoopste
  • U kunt bijna alles per stuk bestellen
  • Eerste verlichtingswebshop met eigen App
  • En natuurlijk uitstekende service en goede kwaliteit


Wie zijn wij?

AKA Light B.V. is inmiddels in Nederland breed bekend, bij installateurs, interieurbouw en weder verkopende partijen. Maar voor degene die nog niet zo bekend zijn met ons, even voorstellen:

Lees Meer

Ons professionele team bestaat uit 11 medewerkers en 4 parttimers. Onze directie bestaat uit 2 enthousiaste mensen, die iedere dag hard meewerken op de werkvloer.

Op de binnendienst hebben wij 4 medewerkers die u iedere werkdag met raad en daad oplossingen kunnen bieden en uw orders keurig verwerken.

In ons magazijn hebben wij 2 ervaren mensen staan die zeer zorgvuldig met de pakketten omgaan, zodat u het vaak al een dag later, middels onze bezorgingspartner GLS aangeboden krijgt.

Op onze administratieafdeling hebben wij 2 dames werken die er voor zorgen dat alle voorkomende administratieve taken snel worden afgehandeld. Dit zorgt ervoor dat we snel kunnen schakelen naar onze klanten.

Ook hebben wij dagelijks 3 man op pad om onze klanten op de werkvloer te voorzien van een deskundig advies.

Wat uw klant ook wenst, voor een goed advies bent u bij AKA Light B.V. aan het juiste adres. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!


Wat doen wij?

AKA Light B.V. is een groothandel in verlichting en verlichtingstechniek. Onze doelgroep zijn voornamelijk installateurs en interieurbrouwers. Vrijwel iedere B-to-B relatie kunnen wij scherpe prijzen en advies op maat bieden, op het gebied van verlichting en verlichtingsoplossingen. Maar wat doen wij nu precies allemaal?

Lees Meer

Wij verkopen vrijwel alles wat met licht en verlichting te maken heeft. Denk hierbij aan lichtbronnen, armaturen, complete armaturen met lichtbronnen en aansluitmateriaal zoals; dimmers, kabels, drivers, hoezen, rails, trafo’s e.d. LET OP: wij hebben geen showroom, enkel een paar demoproducten. Dit komt door ons uitgebreide assortiment. Mocht u vragen hebben over producten, aarzel dan niet en neem direct contact met ons op!

Ook staan wij u graag ter woord over een vrijblijvend lichtadvies. Dit kan zowel telefonisch, als via e-mail. Natuurlijk kunt u ook persoonlijk bij ons een kijkje komen nemen op ons kantoor in Apeldoorn voor advies of vragen.

Bij lichtprojecten is het ook mogelijk dat één van onze buitendienstmedewerkers bij u op bezoek komt en u advies op maat geeft en/of een lichtplan maakt. Dit heeft als groot voordeel dat uw klant kan zien wat een bepaalde techniek daadwerkelijk uitstraalt. En niet onbelangrijk wat een bepaalde techniek ook juist niet doet.


Geschiedenis en Toekomst AKA Light B.V.

AKA Light B.V. is in 2008 opgericht in Apeldoorn, als tak van Lucky Light B.V. die zich op de retail en consumentenmarkt richt.

Lees Meer

Sinds 2008 zitten wij naar alle tevredenheid in ons pand van 900m2 in Apeldoorn, Noord. In de loop der jaren is onze focus naast het leveren van lichtbronnen ook komen te liggen op het leveren van armaturen, de daarbij behorende lichtplannen en het geven van lichtadvies. Wij leveren namelijk niet alleen maar standaard lichtbronnen en armaturen, maar ook moeilijk verkrijgbare producten. Daarnaast staat de goede kwaliteit van onze producten en een uitstekende service hoog bij ons in het vaandel!

 


Om onze relaties zo goed mogelijk van dienst te zijn versturen wij 2x per jaar onze brochure met daarin een groot deel van ons assortiment en hebben wij een eigen website. Deze laatste bestaat uit een uitgebreide webshop, waarin producten gemakkelijk en snel (her)bestelt kunnen worden. Daarnaast hebben wij een eigen Facebook pagina. Hierin voorzien wij iedereen die zich aanmeld van informatie over AKA Light B.V. en onze nieuwste producten. Tevens informeren wij u van belangrijke trends en informatie binnen de verlichtingsbranche. Meldt u dus vandaag nog aan!

Door onze online exposure vinden steeds meer bedrijven AKA Light B.V. en helpen wij deze klanten ook graag bij hun zoektocht naar de juiste en goede verlichting.

Al met al kunnen wij zeggen dat wij in 9 jaar tijd gegroeid zijn tot de volwaardige en betrouwbare partner in de verlichtingswereld. Ons doel is dan ook om de komende jaren onze kwaliteit op peil te houden en samen met u de stap te maken naar 100% led verlichting.


Openingstijden Bali:

Maandag t/m vrijdag van 08.30 t/m 12.15 en van 12.45 t/m 17.00

*Onze webshop is 24/7 voor u geopend!


Grotere kaart weergeven