Master TL-D Reflex

De Philips Master TL-D Reflex richt het licht waar u het nodig hebt dankzij een interne reflector. Deze reflector zorgt voor hetzelfde verlichtingsniveau terwijl slechts de helft van het aantal lampen in het armatuur wordt gebruikt. De reflector wordt immers niet gehinderd door bijvoorbeeld stof en vuil. De TL-buis is uiterst geschikt voor gebruik in armaturen zonder of met slechts een eenvoudige reflector, hoofdzakelijk te vinden in de industrie, in winkels en supermarkten.

Kenmerken Philips Master TL-D Reflex

De Philips TL-D Reflex bundelt 85% van het licht naar beneden in een hoek van 160 graden waardoor er geen lichtverspilling optreedt. De TL-buis is een directe renovatievervanger voor bestaande fluorescentielampen die op conventionele of HF-VSA’s werken. De Philips TL-buis heeft een vermogen van 58 Watt. en een lichtopbrengst van 5240 lumen. De TL-buis wordt geleverd in de kleurtemperaturen 4000K (fris wit) en 6500K (daglicht). De TL-D Reflex heeft een lampvoet G13 en is dimbaar. De levensduur is 15.000 branduren.

De prijzen in deze rubriek zijn uw netto prijzen. Eventueel gemaakte kortingsafspraken middels inkooporganisaties hebben geen betrekking op deze rubriek.

Geen producten gevonden voor deze selectie.