Megaman LED GX53

De Megaman Led GX53 lampen zijn revolutionair in zijn soort. Deze Ledlampen hebben een zeer compacte vorm. Hierdoor hebben de Megaman Led GX53 een minimale inbouwdiepte en zijn ze direct afdekbaar door bovenliggende isolatie. Ook is het mogelijk om ze in te bouwen in een plank, zodat het geheel in de plankdikte wegvalt. De Megaman Led GX53 zorgen voor een algehele verlichting in uw kantoor, huis, magazijn of winkel. Verder zijn deze ledlampen leverbaar met verschillende specificaties. Vaak is het mogelijk om de dimbare versie van de Megaman Led GX53 aan te sluiten op bestaande dimmers. Daarnaast zorgen deze ledlampen voor een optimale kwaliteit en een maximale besparing. De Megaman Led GX53 ledlampen zijn dus zeer energie zuinig.

Kenmerken Megaman Led GX53

De Megaman Led GX53 zijn leverbaar met verschillende specificaties. Zo is er een dimbare versie (MM04014) en twee standaard versies (MM03804, MM0383). De dimbare Megaman Led GX53 heeft lampkleur warm wit (828) en een kleurtemperatuur van 2800K. Daarnaast kan de dimbare versie vaak aangesloten worden op bestaande dimmers. De standaard versie van de Megaman Led GX53 is leverbaar met dezelfde specificaties als de dimbare versie, maar is ook leverbaar met een fris witte lichtkleur en een kleurtemperatuur van 4000K. Verder beschikken alle versies van deze ledlampen over een GX53 led lichtbron, met een lichtsterkte van 300 lumen en een opgenomen vermogen van 5 Watt. De behuizing heeft een witte kleur en de gradenbundel is 60D. Dit alles maakt de Megaman Led GX53 ledlampen zeer energie zuinig.

Op dit product heeft u 3 jaar garantie

De prijzen in deze rubriek zijn uw netto prijzen. Eventueel gemaakte kortingsafspraken middels inkooporganisaties hebben geen betrekking op deze rubriek.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren