Megaman LED Clusterlite Hoge Vermogens E27

De Megaman Led Clusterlite zorgt voor een goede lichtsterkte in elke situatie. Deze lichtbron heeft een zeer hoge kleurechtheid tot boven de 80%. Dit zorgt ervoor dat tegen het einde van de levensduur er geen lichtkleur verschil ontstaat. Verder is deze lichtbron hét alternatief voor de gasontladingslampen. De Megaman Led Clusterlite is zowel binnen als buiten te gebruiken. Bij buiten gebruik is het wel aan te raden om deze lichtbron te plaatsen in armaturen met een beschermingsgraad van IP44 of hoger. Heeft u halstralers voorzien van HPL-N 80W of 125W E27? Als u het voorschakelapparaat ontkoppelt kunt u deze lampen toepassen en bespaart u direct zeer fors op uw energie rekening.

Kenmerken Megaman Tecoh richtbare inbouwarmaturen

De Megaman Led Clusterlite is een alternatief voor gasontladingslampen en is verkrijgbaar met verschillende specificaties. Zo is deze lichtbron verkrijgbaar in de lichtkleuren, fris wit (840) en extra warm wit (827). De kleurtemperaturen zijn dan 4000K en 2700K. Verder is de lichtsterkte van de Megaman Led Clusterlite 4160 lumen of 2800 lumen en het opgenomen vermogen bedraagt dan 27 of 35 Watt. Qua levensduur gaat deze lichtbron ongeveer 25.000 branduren mee. De lampvoet is E27. Bestel nu deze Megaman Led Clusterlite lichtbronnen en bespaar veel geld ten opzichte van gasontladingslampen.

Op dit product heeft u 3 jaar garantie

De prijzen in deze rubriek zijn uw netto prijzen. Eventueel gemaakte kortingsafspraken middels inkooporganisaties hebben geen betrekking op deze rubriek.

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren