The Solution Track Railspot

The Solution Track Railspot biedt dé oplossing voor uw winkel. Met de LED railverlichting kunt u uw producten namelijk optimaal uitlichten. Daarnaast kan deze LED railspot ook uitstekend als accentverlichting worden gebruikt. Maar met de 47D bundel is de LED railspot ook geschikt als algemene verlichting. Deze LED railverlichting is voor 99% vervaardigd uit aluminium en verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en grijs. De koelribben aan de achterkant zorgen voor een juiste afvoer van de warmte. Kortom een zeer degelijke LED railspot voorzien van Philips elektronica met een gunstige prijsstelling.

Kenmerken The Solution Track railspot

The Solution Track Railspot is een 3-fase railarmatuur en voorzien van een Philips SLM module en Osram Dipswitch. De LED railverlichting heeft een extra warm witte lichtkleur (827), een warm witte lichtkleur (830) of een fris witte lichtkleur (840) met de kleurtemperatuur van 2700, 3000K of 4000K. Daarbij kunnen wij u deze armaturen leveren met een 930 Crisp White module alsmede een module special voor brood en vlees. Te weten de SLM Food Warmwhite en de SLM Premium Red. Het vermogen van deze LED railspot is 18 of 28 watt en levert daarmee een lichtsterkte van 2000 of 3000 lumen. De LED railverlichting is daarmee een ware concurrent voor de ouderwetse CDM-T armaturen. De LED railspot wordt standaard geleverd met een 32D gradenbundel reflector. Wij leveren bij elk armatuur echter ook reflectors van 20 en 47D zodat u de gradenbundel in een handomdraai kunt aanpassen. De levensduur van de LED railverlichting is ongeveer 40.000 branduren.

Met een Osram Dipswitch is het mogelijk om het lumen en de wattage te bepalen. Naast de versies die u in deze rubriek ziet staan heeft u nog de keuze uit de volgende varianten:

 • 11,5 watt met 1179 lumen
 • 15 watt met 2215 lumen
 • 20,6 watt met 2816 lumen
 • 22,5 watt met 3005 lumen

 • Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken of zit uw gewenste verlichting hier niet bij? Neem dan direct contact met ons op voor persoonlijk advies!

  Kijk hier voor bijpassende Spanningsrails!

  Op de onderstaande producten heeft u 5 jaar garantie.

  Voorbeeld toepassing The Solution Track Railspot WinkelverlichtingVoorbeeld toepassing The Solution Track Railspot WinkelverlichtingMaatvoering The Solution Track Railspots

  Bekijk de PDF met productinformatie

  Bekijk de PDF zonder AKA Light-logo en adres

  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-12 van 39

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-12 van 39

  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren